Etelän auringon ja perheasumisen ihanuutta Aurinkolahdessa!

Nyt sinulla ja perheelläsi on erinomainen tilaisuus tulla käymään ja ihastumaan valloittavaan Aurinkolahteen, joka yleisesti tunnetaan yhtenä Helsingin aurinkoisimmista asuinalueista.

Valoisa olohuone on tämän kodin paras paikka ja siitä on myös käynti lasitetulle eteläparvekkeelle, jossa kelpaa nauttia lämpimästä auringosta. Isolta ja avoimelta parvekkeelta avautuvat myös avarat näkymät merelle päin, joten tässä kodissa voit todella nauttia Aurinkolahden parhaista puolista.

Keittiö on erinomaisesti varusteltu perheen tarpeisiin, säilytys- ja laskutilaa löytyy runsaasti. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joiden ikkunat ovat pohjoiseen. Muuntautumiskykyinen koti mahdollistaa myös avaran työhuoneen / ruokailutilan muuttamisen kolmanneksi makuuhuoneeksi.

Kodin eteisessä on hyvin säilytystilaa ja siitä on käynti kylpyhuoneeseen, jossa on valoisa ikkunallinen sauna. Huoneistossa on myös toinen erillinen wc, mihin mahtuu myös pesutorni.Kaappitilaa asunnossa on hyvin tarjolla ja käytössä on yhtiön tiloissa oleva häkkivarasto. Myynnissä on myös autohallipaikka!

Alueena Aurinkolahti hurmaa heti ensi hetkistä. Täällä voit todella aistia aitoa etelän rantatunnelmaa kävelemällä pitkällä rantabulevardilla välillä piipahtaen lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Aurinkoisella säällä meri ja Helsingin pisin hiekkaranta kutsuu uimaan ja nauttimaan auringosta. Ihanat puistokadut ja lähistön metsäpolut taasen tarjoavat aktiivisella liikkuvalle parhaimmat kävely- ja lenkkimaastot. Aurinkolahdessa voi todella kokea metsän rauhaa kaupungissa ja sen länsiosalla onkin myönnetty Puutarhaliiton ja Rakennusliiton Vuoden Ympäristörakenne 2006 – palkinto.

Palveluita ja harrastusmahdollisuuksia Aurinkolahti sekä vieressä oleva Vuosaari tarjoavat enemmän kuin missään muualla Helsingissä. Kaikki palvelut ruokakaupoista terveyskeskukseen, kirjastoon, päiväkoteihin sekä kouluihin ovat alle kilometrin päässä. Uima- / monitoimihalli, lukuisat jalkapallokentät sekä jäähalli tarjoavat runsaan kirjon harrastusmahdollisuuksia. Aivan lähettyvillä ovat myös Aurinkolahden sekä Kalvikin venesatamat sekä Vuosaaren 18-reikäinen golfkenttä.

Tule tutustumaan ja rakastumaan etelän aurinkorannoille!

 

Katso lisää tästä.

 • Aurinkolahti on nuori, kasvava, etelästä mereen rajoittuva asuinalue Itä-Helsingin Vuosaaressa. Naapurustoon kuuluvat Kallahti lännessä, Keski-Vuosaari pohjoisessa, Nordsjön kartanon alue koillisessa sekä Uutela idässä.
 • Aurinkolahden kerros- ja pientaloalueen rakentaminen aloitettiin vuonna 2000 ja se jatkuu edelleen. Valmistuessaan alueella on asukkaita noin 7 000.
 • Helsingin kaupungin ajatuksena Aurinkolahtea rakennettaessa oli, että Itä-Helsingin pienituloista sosiaalista rakennetta saataisiin tasapainotettua rakentamalla laadukas kerrostaloalue hyvätuloisille ihmisille. Samalla Vuosaaren kaupungin vuokratalojen leimaama imago kohenisi. Alueelle onkin rakennettu paljon korkeatasoisia omistusasuntoja.
 • Aurinkolahden asuintalot on mm. varustettu alueellisella valokuituverkolla.
 • Meren rannalla on 700-metrinen hiekkauimaranta, 200-paikkainen pienvenesatama sekä rannan ja talojen välissä rantabulevardi.
 • Aurinkolahteen pääsee sujuvasti joukkoliikennettä käyttäen. Matka-aika metrolla Helsingin keskustasta Vuosaaren pääteasemalle on noin 20 minuuttia. Vuosaaren metroasemalta pääsee Aurinkolahteen joko bussilla 90 tai yhden kilometrin pyörä/kävelymatkalla.
 • Lisäksi maantieyhteydet ovat hyvät.
 • Lentokentälle pääsee bussilla ja junalla n.70 minuutissa tai autolla Kehä III:tä vajaassa puolessa tunnissa.
 • Aurinkolahden lähistöllä on suuria kauppakeskuksia. Kauppakeskus Columbus on heti Aurinkolahden pohjoispuolella. Pohjoismaiden suurin kauppakeskukset Itis ja Easton ovat kuuden minuutin metromatkan päässä. Vuotietä pitkin sinne pääsee myös autolla.
 • Alueen itäreunaan on rakennettu Uutelankanava vesiputouksineen ja siltoineen. Kanava on valmistunut kesällä 2006.
 • Kanavan länsipuoli on tällä hetkellä Aurinkolahden keskeisimmän rakentamisen kohteena.
 • Alueen itä- ja kaakkoispuolella on Uutelan niemi ja laaja Vuosaaren ulkoilupuisto.