I

Asuntokauppias Anna Tapojärvi

Apuna kaikissa asuntoasioissa – Kokenut kaupankäynnin ja kiinteistönvälityksen ammattilainen.

Anna Tapojärvi

Olen asuntokauppias Anna Tapojärvi, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, laillistettu vuokravälittäjä LVV ja maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

Asumme Helsingin Ramsinrannassa paritalossa. Perheeseemme kuuluu myös Urho – Jackrusselinterrierin pentu.

Asuntokauppaa olen tehnyt aina Rovaniemeltä Helsinkiin, nyt keskityn välitystyöhön pääkaupunkiseudulla. 

I

Kauppaa olen tehnyt jo yli kymmenen vuotta – Osaan siis myydä! Myyn osakehuoneistot, kiinteistöt, kuolinpesät, tontit ja hitakset. Olen myynyt monta ihanaa kotia kerrostalosta, rivitalosta ja luhtitalosta. Uudet omistajat ovat löytyneet myös upeille omakotitaloille ja huviloille, uudistuotantoa unohtamatta. Jatkuvan kouluttautumisen, verkostoitumisen ja kokemuksen myötä olen rautainen ammattilainen kiinteistönvälityksessä.

Katso kuinka olen onnistunut työssäni TÄSTÄ.  

kuva2

etuovi-kohdesivun-mainospaikka-1-980x120

I

Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja haluan tarjota asiakkaalleni vain parasta. Olen ylpeä ammatistani ja itsestäni, koska annan tälle työlle kaikkeni. Työni tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Siksi huolehdin, että elämäsi tärkeimmät kaupat hoituvat juuri sinulle räätälöidyllä myynti- ja markkinointisuunnitelmalla.

Tärkeintä minulle on, että asuntokaupat hoituvat asiakkaalleni sujuvasti ja ilman huolta – olen aina tavoitettavissasi.

Nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja auttamisesta asuntoasioissa. Parasta on, kun tyytyväinen asiakas suosittelee minua ystävilleen tai ottaa yhteyttä, jos asunnon myynti tulee jälleen ajankohtaiseksi. Silloin tietää tehneensä työnsä hyvin!

Työni peruspilareita ovat avoimuus, rehellisyys ja periksi antamattomuus. Minulla on vuosikymmenen kokemus kauppiaana ja teen työtäni ammattitaidolla ja luotettavasti – tietysti suurella sydämellä ja positiivisella asenteella!

sivulle-kuva

Free Social Media Facebook Icon Black circle ring Free Social Media Icon LinkedIn Black circle ring Free Social Media Icon Twitter Black circle ring

 

 

ASUNTOARVIO

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?
Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.