Valloittava koti Lauttasaaressa, Etelä-Helsingin parhaalla paikalla.

Hurmaava arvoasunto aivan Vattuniemen kärjen tuntumasta on vapautunut myyntiin. Tämä koti kuuluu erittäin hyvin hoidettuun Asunto Oy Helsingin Veijarinpuistoon, joka on yksi Helsingin eteläisimmistä. Alueena tämä onkin Helsingin eteläpuolen helmi – kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, helpot yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ja kaiken kruununa kaunis merellinen ja luonnonläheinen sijainti. Parempaa tuskin voi toivoa.

Koti täyttää vaativammankin kodinetsijän kriteerit. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy kauniiseen luontoon, jonka lähellä asunto sijaitsee sekä moderniin skandinaaviseen olemukseen. Asunnon suurista ikkunoista avautuu kaunis puistomainen kaupunkinäkymä ja valo pääsee kauniisti virtaamaan läpi asunnon tuoden entisestään isoon olohuoneeseen avaruutta.

Tämä valoisa olohuone on tämän kodin sydän. Tilavaan ja avaraan tilaan saat helposti mahdutettua suuremmankin sohvaryhmän, tv-tason ja vaikka erinomaisen äänentoistolaitteiston. Olohuoneesta on käynti myös viherhuoneeseen sekä erittäin isolle terassille, mikä sopii vaikka vähän suuremmillekin rapujuhlille. Viherhuoneesta voit nauttia puistonäkymistä läpi vuoden ja omaa aidattua piha-aluetta asunnossa on n. 30 m².

Asunnossa on keskitytty kautta linjan moderneihin ja toimiviin ratkaisuihin. Tyylikkäässä ja ajattomassa keittiössä on erityisesti panostettu käytännöllisiin kaapistoihin, unohtamatta kuitenkaan erittäin korkeaa varustelutasoa. Keittiön ja olohuoneen erottaa toisistaan ruokailutila, josta suurempikin perhe mahtuu helposti yhdessä ruokailemaan.

Makuunhuoneita asunnossa on yhteensä neljä ja erillisiä vessoja kaksi, joista toiseen on suora kulku päämakuuhuoneesta. Kodinhoitohuone ja kylpyhuone ovat samaa tilaa minkä lisäksi asunnossa on myös tilava sauna.

Hiljaisen kadun päässä sijaitsevasta kodista on myös mitä parhaimmat kulkuyhteydet niin Helsingin kuin Espoon suuntaan. Omalle autolle löytyy helposti paikka kadun varrelta ja joukkoliikenneyhteyksiä löytyy lukuisia. Taloyhtiössä on kaksi lämmintä parkkihallia, joista on esteetön kulku huoneistoihin. Näistä autopaikka on mahdollista ostaa erillisellä osakkeella.

Taloyhtiössä on tämän lisäksi myös oma kuntosali sekä kaksi näköalaterassia, joissa voi järjestää omia suurempia tilaisuuksia. Ulkoilijoita aurinkoinen sää hellii niin Veijarivuorenpuistossa, Lauttasaaren ulkoilupuistossa kuin Särkiniemenpuistossakin eikä uimarantaankaan ole matkaa kuin 50 metriä.

Lue lisää tästä!

 

Wikipedia:

  • Lauttasaari on Länsi-Helsingissä sijaitseva Lauttasaarensalmen Helsingin mantereesta erottama saari ja merellinen kaupunginosa.
  • Lauttasaaren etäisyys Helsingin keskustasta on noin viisi kilometriä.
  • Lauttasaari on pääasiallisesti asuintalovaltainen, mutta kaupunginosassa sijaitsee myös monien yritysten toimitiloja.
  • Lauttasaaressa on oma terveyskeskusuimahalliurheilukenttä sekä kirjasto. 
  • Vilkasliikenteinen Länsiväylä kulkee Lauttasaaren halki.
  • Lauttasaaren kaupunginosan osa-alueet ovat KotkavuoriVattuniemi ja Myllykallio sekä Koivusaari, jonka kapea salmi erottaa varsinaisesta Lauttasaaresta.
  • Saarella on kaksi yleistä uimarantaa, niin sanottu Kasinonranta Merikylpylän puistossa ja Veijarivuoren ranta saaren eteläkärjessä.
  • Saarella on myös useita venesatamia saaren itä-, länsi- ja pohjoisosissa.
  • Lauttasaareen on Länsimetron aseman myötä avattu myös uusi kauppakeskus Lauttis.