MYYTÄVÄT ASUNNOT

 

Hurmaava arvoasunto aivan Vattuniemen kärjen tuntumasta on vapautunut myyntiin. Tämä koti kuuluu erittäin hyvin hoidettuun Asunto Oy Helsingin Veijarinpuistoon, joka on yksi Helsingin eteläisimmistä. Alueena tämä onkin Helsingin eteläpuolen helmi – kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, helpot yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ja kaiken kruununa kaunis merellinen ja luonnonläheinen sijainti. Parempaa tuskin voi toivoa. Katso kuvat tästä.

 

 

Lapsiperheen unelmakoti luonnonläheisessä Ramsinrannassa. Katso lisää tästä. Katso kuvat tästä.

 

Perheen unelmakoti merenrannalta!

Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada uudistuotantoa oleva unelmakoti rauhalliselta ja viihtyisältä alueelta, joka tarjoaa niin luonnon rauhaa kuin merituulen raikkauttakin vain 25 minuutin päästä Helsingin keskustasta.

Katso huoneistojen tiedot alta:

Hiidenmaankatu 3 i 22

Hiidenmaankatu 3 j 24

Hiidenmaankatu 3 k 26

 

 

 

Kaunis rivitalohuoneisto merellisessä Marjaniemessä. Tutustu tähä kotiin 3D

Katso kuvat tästä.

Nyt sinulla ja perheelläsi on erinomainen tilaisuus tulla käymään ja ihastumaan valloittavaan Aurinkolahteen, joka yleisesti tunnetaan yhtenä Helsingin aurinkoisimmista asuinalueista. Katso kuvat tästä.

Ihastuttavan avara ja valoisa koti hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien lähellä.                    Kaso kuvat tästä.

Kiinnostuitko, soita 040 5878 010 tai lähetä sähköpostia anna.tapojarvi@asuntokauppiaat.fi

 

 

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä. Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian. Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

 Palvelulupaus:

Me emme kilpaile määrällä vaan palvelulaadulla. Olet sitten myymässä, ostamassa, etsimässä tai sijoittamassa takaamme 100% luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin. Yhdessä Helsingin Asuntokauppiaiden kanssa löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

loginumero[/one_half_last]

Palvelut:

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä – Helsingin Asuntokauppiaat auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike ja keskitymme kotisi myyntiin täydellä sydämellä.Tarjoamme kaiken tämän:

palvelut

ASUNTOARVIO

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?
Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

sivulle-kuva