Imaps

PALVELUT

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä – Helsingin Asuntokauppiaat auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike ja keskitymme kotisi myyntiin täydellä sydämellä.

etuovi-kohdesivun-mainospaikka-2

ASUNTOARVIO 

Arviokäynti kestää vain tunnin, jonka aikana saat oikean hinta-arvion kodistasi. Käynti ei sido sinua mihinkään ja on aina ilmainen. Pyydä siis asiantuntija paikalle kun harkitset kotisi myyntiä tai tarvitset hinta-arvion. Vahva paikallistuntemus ja kotisi oikea hinnoittelu heti alussa on erityisen tärkeää ja johtaa onnistuneeseen lopputulokseen.

Käytettävissämme on kaikki mahdollinen tilastollinen tieto alueesi hintatasosta, toteutuneista kaupoista ja markkinatilanteesta.

Arviokäynti on aina veloitukseston ja kestää tunnin, jonka jälkeen tiedät nämä:

 • Kotisi hinta
 • Milloin on paras aika myydä?
 • Miten saat parhaan hinnan kodistasi?
 • Hintakehitys alueesi kodeista
 • Parhaat markkinointikanavat
 • Mitä todistuksia tarvitset kodin myymistä varten
 • Selkokielisen suunnitelman kodin myyntiin
 • Mihin asioihin ostaja kiinnittää huomion
 • Mielipide remontointitarpeesta [/one_half_last]

 


MYYMÄSSÄ

Kodinvaihto mielessä? Takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Tässä syyt miksi juuri Helsingin Asuntokauppiaat on paras valinta huolehtimaan sinun suurimmasta omaisuudestasi:

 • Nopeus – olemme nopeita ja toimimme juuri sinulle sopivalla aikataululla. Myymme nopeasti!
 • Luetettavuus – noudatamme hyvää välitystapaa
 • Hinta – oikeilla työkaluilla ja asiantuntemuksella asetamme juuri sen oikean hinnan.

Me osaamme myydä!

 1. 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin
 2. Parhaan paikallistuntemuksen ja oikean hinnoittelun
 3. Täydellisen dokumentaation ja erillisselvitykset (esim. energiatodistukset)
 4. Ammattivalokuvaajan ja tarvittaessa stailauksen

 


ARVIOKIRJA

Arviokirjaa pyydetään useimmiten seuraavista syistä:

 • vakuutusyhtiön pyynnöstä (jotta omaisuutesi on vakuutettu oikeasta arvosta)
 • pankin pyynnöstä (vakuusarvo ja lainan saanti)
 • kuolinpesän jakamisen yhteydessä perukirjan laatimista varten
 • avioerossa omaisuuden arvon määritykseen ja omaisuuden ositukseen
 • sijoitusasunnon arvon määrittämiseen

Arviokirja on ammattilaisen laatima asiakirja kiinteän- tai irtaimen omaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Onko kotisi nyt arvokkaampi kuin kymmenen vuotta sitten? Pyydä Helsingin Asuntokauppiaat käymään niin päivitetään tiedot ajantasalle.

Arviokirja kiinteistö

Kiinteistön arviokirjan saat parissa päivässä. Tulemme henkilökohtaisesti paikanpäälle kartoittamaan arvioitavaa kiinteistöä tai tonttia. Tämä kestää kohteesta riippuen noin tunnin. Kiinteisön arviointiin tarvitaan lainhuutotodistus, kiinteistörekisteriote, rasitustodistus ja vuokraoikeudesta lisäksi todistus vuokraoikeudesta ja vuokraoikeutta koskeva rasitustodistus. Mutta sinun ei tarvitse näistä asiakirjoista huolehtia. Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike – huolehdimme tarvittavat asiakirjat.

Alkaen 300 kohde + matkakulut + alv 24%

Arviokirja huoneisto (asunto-osake)

Asunto-osakkeen arviokirjan saat viikon sisällä tilauksestasi. Sovimme tapaamisen arviotavaan huoneistoon ja teen siitä tarvittavat dokumentoinnit. Se ei vie sinulta kuin alle tunnin. Lisäksi arviointiin tarvitaan aina isännöitsijäntodistus, tuloslaskelma, tase, talousarvio, energiatodistus, yhtiöjärjestys ja kunnossapitosuunnitelma

Alkaen 200 kohde + matkakulut + alv 24%


KAUPANVAHVISTUS

Tarvitset aina  kaupanvahvistajan kun ostat tai myyt omakotitalon tai tontin. Tällön on kysymyksessä kiinteistön kauppa. Kaupanvahvistaja tilataan kiinteistön kaupantekotilaisuuteen ostajan, myyjän tai kiinteistönvälittäjän toimesta. Hän on tutustunut vaadittaviin asiakirjoihin, tarkastaa kauppakirjan, hyväksyy allekirjoituksellaan kaupan ja tekee siirtomerkinnät kiinteisönkauppakirjaan. Tämän jälkeen kaupanvahvistaja tekee siirtomerkinnät maanmittauslaitoksen rekisteriin.
Kaupanvahvistuksessa kiinteistön luovutus (esimerkiksi kauppa tai lahja) vahvistetaan kaikkien luovutuskirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Ilman kaupanvahvistusta luovutus on mitätön, eikä ostaja voi saada lainhuutoa kiinteistöön eli virallisesti omistajuus ei ole siirtynyt. Vahvistuksen voi tehdä ainoastaan maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

120 € kohde + matkakulut 0,41€/km

 


KAUPPAKIRJA

Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike – palvelemme kaikissa kodin osto ja myynti vaiheissa. Teemme puolestasi myös kauppakirjat ja palvelemme sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

ta

Palveluitamme:

Huoneiston kauppakirja – alkaen 300 € kohde + asiakirjakulut + alv 24%

Kiinteistön kauppakirja –  alkaen 400 € kohde + asiakirjakulut + alv 24%

 


Konsultointi

Suurin osa kuluttajista valitsee kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntonsa myynnistä, mutta toisinaan osaava henkilö saattaa haluta hoitaa kaupankäynnin ilman välikäsiä. Osaavallekin henkilölle itse markkinointi ja neuvottelu saattaa hoitua, mutta virallisen dokumentaation kohdalla lisäapu voi olla paikallaan.

Helsingin Asuntokauppiaiden konsultointipalvelu auttaa silloin, kun olet päättänyt myydä asuntosi/ talosi/ mökkisi/ tonttisi yms. itse, mutta haluat ammattilaisen apua kaupan eri vaiheisiin ja dokumentaatioon. Yleisin palvelumme on virallinen kaupanvahvistus, joka huolehtii, että asuntonkauppa on lainmukainen, mutta palvelemme mm. arvioikirjan laatimisessa ja omaisuuden jako tilanteissa aina arviolausunnoista kauppakirjoihin.

Hinta 100 € / tunti + alv 24 %

 

Helsingin Asuntokauppiaat – apunasi asuntokaupan kaikissa vaiheissa!

sivulle-kuva