ASUNTOARVIO

 

Asunnon myynnissä yksi tärkeimmistä asioista heti alussa on oikea hinnoittelu. Vahva paikallistuntemus, markkinoiden ja kysynnän ymmärtäminen sekä kattava tietotaito hintatasosta takaavat onnistuneen lopputuloksen. Helsingin Asuntokauppiailta saat nopeasti ja luotettavasti ammattitaidolla laaditun arvion kodistasi.

Meillä on käytettävissä kaikki mahdollinen tilastollinen tieto alueesi hintatasosta, toteutuneista kaupoista ja nykyisesti markkinatilanteesta.

Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä – me hoidamme loput.

Arviokäynti on aina ilmainen eikä kestä kuin tunnin, jonka aikana teemme sinulle tarkan ja oikean arvion sekä tarvittavan dokumentaation. Tämä käynti ei myöskään sido sinua mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä, kun harkitsen myyntiä tai tarvitset asuntoarvion.

 

Veloituksettoman arviokäynnin jälkeen saat meiltä tietoosi:
SIJOITUS

  • kotisi oikea hinta
  • milloin on paras aika myydä?
  • miten saat parhaan hinnan kodistasi?
  • hintakehitys alueesi kodeista
  • parhaat markkinointikanavat
  • mitä todistuksia tarvitset kodin myymistä varten
  • selkokielisen suunnitelman kodin myyntiin
  • mihin asioihin ostaja kiinnittää huomion
  • remontointitarpeen

 

aika

AMMATTILAISET ASIALLA

Valitse aina koulutettu kiinteistönvälityksen ammattilainen!

Valitsemalla Helsingin asuntokauppiaat, palveluksessasi on laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, kaupanalan rautainen ammattilainen ja asuntokauppias.

Monipuolinen kokemuksemme kiinteistönvälityksestä ja kaupanalasta varmistavat, että saat aina parasta mahdollista palvelua. Me huolehdimme asioista puolestasi – ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Olet sitten myymässä tai ostamassa, tai tarvitset “toisen” mielipiteen jo löytämästäsi kohteesta – Helsingin Asuntokauppiaat on apuna elämäsi isoimmassa hankinnassa.

info@asuntokauppiaat.fi — 040 5878 010

 

NYT ON HYVÄ AIKA KODINVAIHTOON

Suurin osa asuntojen myynnistä tapahtuu kiinteistönvälittäjän välityksellä ja oikean kiinteistönvälittäjän avulla asuntosi myynti onkin helppoa ja mutkatonta. Sen oikean kiinteistönvälittäjän valinta saattaa kuitenkin olla hankalaa ja tarjontaa löytyy loputtomasti.NÄKYV

Tässä syyt miksi juuri sinun kannattaa valita Helsingin Asuntokauppiaat ja pyytää meidät arviokäynnille:

ILMAINEN — arvio on aina ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään.

NOPEUS — olemme myynnin ammattilaisia, myymme nopeasti ja toimimme juuri sinulle sopivalla aikataululla!

LUOTETTAVUUS — takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin, noudatamme hyvää välitystapaa.

HINTA — oikeilla työkaluilla ja asiantuntemuksella asetamme juuri sen oikean hinnan kodillesi.

ASIANTUNTEMUS — teemme täydellisen dokumentaation ja erillisselvitykset (esim. energiatodistukset).

AMMATTITAITO — paras paikallistuntemus yhdistettynä ammattilaispalveluihin markkinoinnissa, valokuvauksessa ja tarvittaessa stailauksessa takaa onnistuneen lopputulosen.

VÄLITYSPALKKIO — räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Helsingin Asuntokauppiaat – me osaamme myydä!

 

myyntitoimari

ME EMME KILPAILE MÄÄRÄLLÄ VAAN TINKIMÄTTÖMÄLLÄ LAADULLA

Se näkyy kaikessa mitä teemme – kuten sinulle, myös meille, jokainen koti on uniikki ja siksi haluamme jokaisesta palvelukokemuksesta tehdä uniikin ja henkilökohtaisen.

 

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto. Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

 PALVELULUPAUS:Me emme kilpaile määrällä vaan palvelulaadulla. Olet sitten myymässä, ostamassa, etsimässä tai sijoittamassa takaamme 100% luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin.

Yhdessä Helsingin Asuntokauppiaiden kanssa löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

sivulle-kuva