KAUPPAKIRJA

Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike — palvelemme kaikissa kodin osto ja myynti vaiheissa. Teemme puolestasi myös kauppakirjat ja palvelemme sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

kynät

Palveluitamme:

  • kauppakirjat
  • osakekirjojen tilaus
  • kaupantekotilaisuuden järjestäminen
  • ilmoitukset verottajalle
  • ilmoitukset isännöitsijälle

 

Huoneiston kauppakirja, hintaesimerkki alkaen / kohde + asiakirjakulut + alv 24 %

  • 300€

tarjouski

Nimesi:

Sähköpostiosoitteesi:

Puhelinnumerosi:

Viestisi:

Syötä alla näkyvä varmistuskoodi kenttään:
captcha

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto. Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

 

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian. Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

PALVELULUPAUS:

Me emme kilpaile määrällä vaan palvelulaadulla. Olet sitten myymässä, ostamassa, etsimässä tai sijoittamassa takaamme 100% luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin. Yhdessä Helsingin Asuntokauppiaiden kanssa löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

Meille on tärkeintä asiakkaamme tyytyväisyys ja olemme valmiita tekemään sen eteen kaikkemme.

TÄ

 

Asunto-osakkeen kauppaa säätelee asuntokauppalaki (843/1994), jossa on omat säännökset käytetyn asunnon kaupasta. Asuntokauppalaki koskee asunto-osakkeiden ja muiden asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien yhteisöosuuksien kauppaa, ostajan oikeudellisen ja taloudellisen aseman suojaamista rakentamisvaiheessa sekä eräitä muita edellä tarkoitettujen asuntojen ja asuntoyhteisön muiden tilojen tuotantoon ja myyntiin liittyviä oikeussuhteita. Laista löytvät erilliset luvut rakentamisvaiheen kaupan sääntelylle, valmiin uuden asunnon kaupalle sekä käytetyn asunnon kaupalle.

sivulle-kuva