KONSULTOINTI

ta
Suurin osa kuluttajista valitsee kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntonsa myynnistä, mutta toisinaan osaava henkilö saattaa haluta hoitaa kaupankäynnin ilman välikäsiä. Osaavallekin henkilölle itse markkinointi ja neuvottelu saattaa hoitua, mutta virallisen dokumentaation kohdalla lisäapu voi olla paikallaan – konsultointi.

Helsingin Asuntokauppiaiden konsultointipalvelu auttaa silloin, kun olet päättänyt myydä asuntosi/ talosi/ mökkisi/ tonttisi yms. itse, mutta haluat ammattilaisen apua kaupan eri vaiheisiin ja dokumentaatioon. Yleisin palvelumme on virallinen kaupanvahvistus, joka huolehtii, että asuntonkauppa on lainmukainen, mutta palvelemme mm. arvioikirjan laatimisessa ja omaisuuden jako tilanteissa aina arviolausunnoista kauppakirjoihin.

Hinta 100,00 euroa / tunti (+ alv 24 %) + matkakulut 

Ota siis yhteyttä tällä lomakkeella, jos sinulla on kysymyksiä asuntosimyynnissä mihin kaipaat apua!

Helsingin Asuntokauppiaat – apunasi asuntokaupan kaikissa vaiheissa!

 

PALVELULUPAUS:

Me emme kilpaile määrällä vaan palvelulaadulla. Olet sitten myymässä, ostamassa, etsimässä tai sijoittamassa takaamme 100% luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin.

Yhdessä Helsingin Asuntokauppiaiden kanssa löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

loginumero