ME LÖYDÄMME UNELMILLESI KODIN — OSTOTOIMEKSIANTO

 

I

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia.

Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

Helsingin Asuntokauppiaat palvelee myös silloin, kun etsit haaveittesi asuntoa. Kartoitamme huolella oikeat alueet ja olemme valmiit kääntämään jokaisen kiven ja kolon, jotta sinulle ja perheellesi löytyy oikea koti. Tee kanssamme ostotoimeksianto ja olet lähempänä unelmiesi kotia.

Dream-House-with-couple

Tässä ovat askeleesi lähemmäs unelmien kotia:

  1. Ota meihin yhteyttä 
  2. Me tulemme luoksesi ja kartoitamme perusteellisesti sinun ja perheesi tarpeet ja haaveet
  3. Me huolehdimme asunnon etsimisestä puolestasi
  4. Me otamme suoraan yhteyttä potentiaalisten asuntojen omistajiin
  5. Huolehdimme puolestasi neuvottelut ja kaupan yksityiskohdat
  6. Ostotoimeksiannossa myyjän sijaan ostaja maksaa välityspalkkion, mutta olemme ottaneet hinnan huomioon jo tarjousneuvotteluissa myyjän kanssa.

 

PALVELULUPAUS:

Me emme kilpaile määrällä vaan palvelulaadulla. Olet sitten myymässä, ostamassa, etsimässä tai sijoittamassa takaamme 100% luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin.

Yhdessä Helsingin Asuntokauppiaiden kanssa löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

Palkkio on 3,00 %  sis. alv 24 % velattomasta kauppahinnasta. Tai kiinteä palkkio sopimuksen mukaan. Minimipalkkio 3 500€ (sis. alv 24 %).

HELSINGIN ASUNTOKAUPPIAAT — ONNEN ALKU ON UNELMA KODISTA!

sivulle-kuva