RAMSINRANTA

Lapsiperheen unelmakoti merellisessä Ramsinrannassa.

Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada koti rauhalliselta ja viihtyisältä alueelta, joka tarjoaa niin luonnon rauhaa kuin merituulen raikkautta vain 25 minuutin päästä Helsingin keskustasta.

Lähialueet ovat rauhallisia ja tarjoavat paljon ulkoiluvaihtoehtoja luontoa ja liikuntaa rakastavalle. Rantaan matkaa kodista on alle sata metriä ja lähettyviltä löytyy useita pienempi sekä suurempi uimarantoja kuten esim. Ison Kallahden uimaranta. Rantojen tuntumasta lähtevät myös Kallvikin luontopolut, missä kävellessä ja rauhallisesta luonnosta nauttiessa on helppo päästä kiiren keskellä pois kaupungin huminasta.
 
Muutaman sadan metrin päästä on myös Natura Vivan melontakeskus sekä kahvila ja vastakkaisessa suunnassa Hotelli Rantapuisto, jossa voi nauttia illallista tai herkullista sunnuntaibrunssia merellisissä maisemissa.

Palveluiden osalta alueelta löytyy kaikki mitä perhe toivoa saattaa. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Ostosmahdollisuuksia tarjoaa alle 4 km päässä Suomen ja Pohjoismaisen suurin ostoskeskus Itis sekä sitä vastapäätä valmistuva Easton kaupparyhmittymä. 2 kilometrin päässä Vuosaaressa sijaitsee kauppakeskus Columbus, Vuosaaren uimahalli, kirjasto sekä kulttuuritapahtumia järjestävä Vuotalo. Helsingin keskustaan pääsee autolla 25 minuutissa ja Rastilasta metrolla reilussa 20 minuutissa (metroasema 1,5 km päässä). Asunnon lähettyviltä kulkee bussi metroasemalle, Vuosaareen sekä Malmin kautta Myyrmäkeen asti.

Golfin harrastajaa hemmotellaan Vuosaari Golfin erinomaisella kentällä vain 3 kilometrin päässä ja yhtä läheltä löytyvät useampi jalkopallokenttä sekä Vuosaaren jäähalli. Lisää harrastamiseen tarjoaa lähialueista vajaan 4 kilometrin päässä oleva Myllypuron Pallomylly lukuisine kenttineen, Arena Center (salibandy, hohtokeilaus, futsal), Smash Centerin tenniskentät / tennishallit ja löytyykö 5 kilometrin päästä Kivikosta vielä frisbeegolfrata sekä hiihtohalli. Niin perheen pienemmile kuin isoillekin tämä alue tarjoaa Suomen parhaat harrastusolosuhteet.

Nyt on mahdollisuus saada kodiksi todellinen lapsiperheen unelma yhdeltä Helsingin upeimmista alueista.
Tule ihastumaan ja rakastumaan Ramsinrantaan!

 

Ramsinrannassa on nyt vapaana kaksi muuttovalmista kotia:

 

Ramsinranta alueena:

  • Ramsinranta on Helsingin Vuosaaren kaupunginosan osa-alue.
  • Vanhastaan alue on kuulunut Rastilan (Rastböle) keskiajalta periytyvän kartanon alueisiin, jonka maat Helsingin kaupunki hankki omistukseensa 1950-luvun alussa.
  • Meri-Rastilan alueeseen kuuluvat pientalo- ja huvila-alueet Ramsinrannassa ja Ramsinniemessä. Ramsinniemessä sijaitsee meren rannalla myös kokoushotelli Rantapuisto. Sen lähellä sijaitsee myös entinen hotelli Vuoranta, joka oli aikanaan Alkon koulutuskeskus.
  • Ramsinrannan rakentamisen myötä asukkaiden keskimääräinen tulo- ja koulutustaso ovat kuitenkin viime vuosina selvästi nousseet. Nykyisin 8 prosentilla 15 vuotta täyttäneistä Meri-Rastilan asukkaista on ylempi korkeakoulututkinto tai tutkijankoulutus.
  • Meri-Rastilassa Vartiokylänlahden rannalla on laaja ulkoilupuisto, joka käsittää metsää, kallioista merenrantaa sekä niittyalueita Vuosaaren sillan lähistöllä muisttuttamassa Rastilan kartanon entisistä pelto- ja laidunalueista. Metsässä on myös pirunpelto, joka on vanhaa Litorinameren rantakivikkoa.
  • Meri-Rastilaan pääsee Rastilan ja Vuosaaren metroasemilta runkolinjalla 560. Öisin ajaa yöbussi 96N suoraan Rautatientorilta/Rautatientorille, jolla on viikonloppuisin myös aamuyölähtöjä.
  • Melontakeskus Naturaviva on Ramsinrannassa. Sieltä voit vuokrata kajakin ja kokeilla melontaa. Itä-Helsingin saaristo on loistava melontakohde. Sieltä löytyy kaikille sopivia reittejä sekä paljon mukavia taukopaikkoja. Lue lisää kajakkien vuokrauksesta!
  • Cafe Naturan terassilla viihtyvät sekä melojat että rantaraitin kulkijat. Luonnonkauniissa ympäristössä voit nauttia helsinkiläisen pienpaahtimon Kaffa Roasterynlaadukkaasta kahvista. Valitsemalla Dropp-veden olet mukana tukemassa Itämeren suojelua. Melojia hemmottelemme vasta paistetuilla eväsleivillä ja tuoreilla salaateilla. Katso aukioloajat ja lisätietoja kahvilan tarjonnasta.
  • Parhaat korvapuustit löytyvät idyllisestä kahvila Ullasissa, joka sijaitsee Kallahden uimarannan kupeessa.
  • Ulkoilualueita ja luonnonsuojelualueita on useita.