– 

SUOSITUKSET

Suosittelen Annaa lämpimästi kiinteistövälittäjäksi asuntokauppaan, jos haluat todella myydä asuntosi asiallisesti ja hyvään hintaan. Anna on lämmin ja sanavalmis välittäjä, joka hoitaa huolellisesti työnsä. Myyntiprosessissa teimme sujuvaa yhteistyötä, tieto kulki ja myyntistrategia oli selkeä. Ihmisenä Anna osasi myös työskennellä vaikeassa markkinatilanteessa rauhallisesti ja kannustaen. Anna käsittelee asiakkaitaan arvostaen ja kuunnellen.

Kristiina ja Tomi – myyjät, Espoo


]Yhteistyö Annan kanssa sujui alusta asti todella hyvin ja sujuvasti. Välittäjällä oli selvä halu myydä asunto ja yhdessä mietittiin parasta myyntitaktiikkaa. Välittäjä hoiti myynnin todella hyvin ja ammattitaitoisesti, suosittelen!

Myyjä – Espoo


Erinomainen suoritus – nopea ja asiantunteva välittäjä.

Krista ja Santeri – ostajat, Helsinki


Anna hoiti energisesti rivitalomme myynnin vaikeahkossa markkinatilanteessa. Esittelyt sovittiin tarkasti ja varmisteltiin puolin ja toisin. Anna kertoi avoimesti markkinatilanteesta ja piti meidät ajantasalla oman asuntomme tilanteesta.

Myyjä – Espoo


Anna hoiti kaikki asiat heti ja hänet tavoitti puhelimella sekä sähköpostilla aina välittömästi. Tämä kokemus muutti käsitykseni kiinteistövälittäjistä hyvin positiiviseksi.

Heidi Merikukka – myyjä Espoo


Aina iloinen ja ystävällinen kiinteistönvälittäjä. Anna myy meidän seuraavankin kodin.

Minna – myyjä Helsinki


Asiakaspalvelu oli loistavaa ja ammattitaitoista. Kiitos Annalle, viiden tähden palvelusta.

Ostaja – Espoo


 

Olemmeko palvelleet sinua, etkä ole vielä antanut palvelustamme palautetta? Tee se tästä.

anna-2

Anna Tapojärvi – Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV – laillistettu vuokravälittäjä LVV – Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja – yrittäjä – 040 5878 010 – anna.tapojarvi@asuntokauppiaat.fi – Asuntokauppias Anna – Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy – Saarenmaankatu 8 J 20, 00980 Helsinki